Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Extreme winterlaarzen van Jack Wolfskin

Extreme winterlaarzen van Jack WolfskinDe Winterland Texapore Men/Women van Jack Wolfskin zijn winterlaarzen voor de extreme temperaturen, ver onder vriespunt. Deze winterlaarzen zijn voorzien van een waterdichte, maar zeer goede ademende TEXAPORE O2 membraan aan de binnenzijde en stevig leer aan de buitenzijde tot aan de kuit. De uitneembare thermische binnenvoering maakt drogen een stuk makkelijker.

Nieuw in de Jack Wolfskin winter collectie is de comfortabele Bigfoot winter Shell zool. Deze is volledig waterdicht, maar biedt bovendien een hoog draagcomfort en optimale grip onder alle omstandigheden.

Voor de kinderen is er tevens een speciale Winterland kinder-uitvoering. Ook deze kleine versie van de winterlaars is voorzien van een uitneembare thermische voering. DE buitenzijde bestaat uit waterafstotend velours leer. Aan de onderzijde zorgt de Alaska zool voor stevige grip en een goede bescherming tegen vocht. Om de voeten extra warm te houden is de schoen bovendien voorzien van aluminium hittereflectoren, zodat ook onder extreme temperaturen de voeten lekker comfortabel warm blijven.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.