Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Modieuze winterlaarzen voor dames van Lowa

Modieuze winterlaarzen voor dames van LowaOok voor komend winterseizoen biedt Lowa een ruime keus aan modieuze hoge winterlaarzen voor de dames. Alagna GTX Ws, Brenta GTX Ws en Sölden GTX Ws zijn stuk voor stuk modellen die de vrieskou kunnen weerstaan en tegelijkertijd zeer modieus ogen. De Alagna GTX Ws en Brenta GTX Ws zijn voorzien van een vetersluiting, de Sölden GTX Ws daarentegen van een sluiting met rits. Een Gore-Tex® Partelana voering en stevige Lowa AL-S II zool hebben ze allemaal standaard.

Lowa Monowrap®
De Monowrap® constructie van Lowa is inmiddels even bekend als bemind. Dankzij een vernuftig ontwerp en de combinatie van hoogwaardige materialen wordt extra stabiliteit verkregen in de schoen. Zeker tijdens het wandelen in de sneeuw en op glad ijs komt dat goed van pas, want het voorkomen van uitglijden is dan van groot belang. De combinatie met de vermaarde AL-S II zool vormt een ijzersterk duo dat een hoge ‘trittsicherheit’ biedt.

Lowa AL-S II zool
De Lowa AL-S II zool, waarmee alle boven genoemde modellen zijn uitgevoerd, is speciaal ontwikkeld voor winterse omstandigheden. Het profiel is zo ontworpen dat er een optimale grip is in de sneeuw, terwijl de gebruikte materialen uitglijden helpen voorkomen. Met dank aan de Lowa Monowrap® constructie is de zool bovendien voorzien van een beschermend PU-component, dat tevens voor extra stabilisatie zorgt.

Speciaal voor dames
Alagna GTX Ws, Brenta GTX Ws en Sölden GTX Ws zijn speciaal voor dames gemaakt. Lowa weet immers als geen andere schoenfabrikant hoe belangrijk het is om de schoenen te ontwerpen volgens de vrouwelijke anatomie en ergonomie. Voor damesschoenen maakt Lowa niet voor niets gebruik van een speciale damesleest, die er voor zorgt dat dames direct voelen dat de schoenen speciaal voor hen zijn gemaakt. Optimaal wandelcomfort is dan ook gegarandeerd.

Cold Weather Boots van Lowa
Warme voeten en een goede grip zijn van groot belang in het winterseizoen. Daarom zijn de modellen uit de Lowa Cold Weather Boots collectie ideaal voor de wintermaanden. Ze zijn goed gevoerd, beschermen tegen water en zorgen voor een comfortabel voetklimaat. Tel daarbij de innovatieve zooltechniek en het modieuze uiterlijk bij op en iedereen zal begrijpen dat deze schoenen ideaal zijn voor winterse wandelingen in de bergen, het park en in de stad.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.