Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Bionic Accumulator EVO Shirt

X-Bionic Accumulator EVO ShirtAl meer dan tien jaar werkt X-Bionic aan de Energy Accumulator collectie. En elk jaar zijn er nieuwe innovaties en aanpassingen die de prestaties van deze kleding verhogen. Elke keer wordt de stapel trofeeën en prijzen die X-Bionic binnensleept met de Energy Accumulator hoger en hoger. Vandaag de dag heeft het merk in totaal al 15 internationaal erkende prijzen binnengehaald, samen met ontelbare fantastische testresultaten. Het nieuwe Energy Accumulator EVO shirt is de volgende stap in de evolutie van X-Bionic. Geperfectioneerd tot in elk detail voor de allerbeste prestaties!

Naast een gevoel van trots op dit fantastische product, blijft X-Bionic de ambitie houden om de Energy Accumulator nóg beter te maken. Met de Energy Accumulator EVO komt het aan op precisiewerk. Het concept staat vast, maar op de details kan bijgeschaafd worden. Wanneer je elk onderdeel apart gaat optimaliseren, verbeter je uiteindelijk het gehele systeem. Waar het aankomt op de functie, is de winst al binnengehaald door de Energy Accumulator. De grote revolutionaire veranderingen laat het shirt achter zich. Nu gaat het echter om evolutie. In prestatiesporten zijn winst en verlies vaak bepaald in slechts honderdsten van seconden. Elke naad moet perfect zijn en de atleet optimaal ondersteunen in elke situatie.

Dit is het uitgangspunt voor de nieuwe ontwikkeling van de Energy Accumulator EVO van X-bionic. Om een perfect eindresultaat te bereiken, heeft het merk de Energy Accumulator op vele details geperfectioneerd. Zo zijn de expansionribs in het ellebooggebied voorzien van zes extra luchtkamers om nog beter te beschermen tegen kou. De aircomplex zone op de solar plexus, het buikgebied dat invloed heeft op het algehele gevoel van welzijn van de sporter, is voorzien van extra isolatie. Daarnaast is het Energy Accumulator EVO shirt voorzien van een ruimer 3d bionicsphere systeem, voor activiteiten met een hoge intensiteit. Verder is het shirt uitgerust met airconditioning channels, sweattraps op gebieden waar veel zweet ontstaat en iso-pads op de schouders om extra warmte vast te houden.

Voor meer informatie: https://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.