Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Innovatieve materialen in Jack Wolfskin Infidels Ice Jacket

Innovatieve materialen in Jack Wolfskin Infidels Ice JacketHet Duitse Jack Wolfskin maakt gebruik van zeer nieuwe innovatieve materialen in de Hiking-serie van het merk. Het volledig nieuwe dubbele Infidels Ice Jacket Men/Women jack maakt bijvoorbeeld gebruik van TEXAPORE AIR O3+ 3L en NANUK 150 AIRLOFT.

Het TEXAPORE AIR O3+ 3L wordt gebruikt voor het buitenjack van dit dubbele 3-in-1 jack van Jack Wolfskin. Nanuk 150 Airloft is een nieuwe fleece soort welke wordt gebruikt voor het binnenjack. Met een mesh achterkant is deze fleece soort erg licht van gewicht, zeer goed ademend en heeft het een compact pakvolume. Dankzij de highloft structuur is het nagenoeg net zo warm als het conventionele 200 kwaliteits fleece, maar dan een stuk lichter van gewicht.

Niet alleen het gebruikte fleece is licht van gewicht,m ook op andere materialen en details is gewicht bespaard zodat het totaalgewicht van het Infidels Ice Jacket slechts 1020 gram (heren, maat L) en 835 gram (dames, maat M) weegt. Een echte lichtgewicht oplossing dus.

Andere features van dit warme jack zijn onder andere de ultra lichte vaste capuchon, waterbestendige ritsen die daardoor geen extra beschermflap nodig hebben en drie ruime zakken.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.