Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superfeet official supplier Nederlandse Ski Vereniging

Superfeet official supplier Nederlandse Ski VerenigingDe Nederlandse importeur van Superfeet is trots te kunnen melden dat Superfeet official supplier is van de Nederlandse Ski vereniging. Superfeet levert de inlegzolen aan alle selectieleden van zowel ski als snowboard.

Superfeet produceert de meest stabiliserende binnenzolen die in de markt verkrijgbaar zijn. Door de voet in de juiste stand te stellen worden drukpunten en voetklachten in de schoen verminderd en verbetert de kanten-grip. Ze zijn blij dat ook de Nederlandse top alteten deze mening onderschrijven.

De Nederlandse Ski Vereniging is aangesloten bij NOC*NSF. De NSkiV is als sportbond en dienstverlener dé organisatie voor wintersportend Nederland. Met ongeveer 45 medewerkers en vele vrijwilligers staan ze altijd klaar voor de circa 100.000 leden, topsporters, recreanten en wintersportverenigingen in Nederland.

Voor meer informatie: https://www.superfeet.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Superfeet:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.