Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Georgian Bay Texapore winterlaarzen van Jack Wolfskin

Georgian Bay Texapore winterlaarzen van Jack WolfskinGeorgian Bay Texapore winterlaarzen van Jack Wolfskin zijn ontworpen vanuit twee basisprincipes: maximale warmte en minimaal gewicht. En dat is gelukt. Ondanks het feit dat de schacht van deze laarzen tot ruim boven de enkels vallen, weegt het herenmodel slechts 1320 gram (maat UK 9), terwijl het gewicht van het damesmodel (maat UK 6) slechts 1190 gram weegt.

Het lage gewicht is verkregen dankzij de speciale constructie van de Georgian Bay Texapore, waarbij alleen gebruik is gemaakt van synthetische materialen. Dat biedt tevens voordelen op het gebied van onderhoud ten opzichte van leer, want de laarzen zijn in de winter bijzonder makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Nieuw aan de Georgian Bay Texapore is tevens de gebruikte zool. De Freezer zool is een speciale hiking zool die is ontwikkeld voor het wandelen in winterse omstandigheden. De lichte en flexibele zool biedt goede grip op zowel harde als zachte sneeuw.

Net als alle andere wintermodellen van Jack Wolfskin zijn de Georgian Bay Texapore waterdicht en beschikken ze over een zeer goed ademend vermogen dankzij het TEXAPORE O2 membraan.

Uiteraard is de Georgian Bay Texapore er in zowel een heren- als damesmodel en hebben ze een adviesverkoopprijs van EURO 159,95.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.