Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stealth Gear, kleding voor de natuurfotograaf

Stealth Gear, kleding voor de natuurfotograafHet merk Stealth Gear is nieuw in Nederland en omvat circa 30 producten in verschillende maten die het leven van een natuurfotograaf gemakkelijk maken. Het assortiment is ingedeeld in twee categorie├źn: filters en kleding.

De filters zijn compatibel met het populaire en vertrouwde Cokin-P systeem, wat het perfect en laagdrempelig maakt om mee te gaan experimenteren. Daarnaast behoren ook bean bags, schuiltenten, extreem robuuste kleding en fotohandschoenen tot de line-up. Buitenmensen vinden bij het merk Stealth Gear alles wat ze nodig hebben. Alle producten zijn gemaakt om extreme situaties te doorstaan. Niet voor niets wordt het merk veelvuldig gebruikt door internationaal hoog aangeschreven fotografen.

Het Stealth Gear kleding assortiment heeft de naam Extreme2 en is uitgevoerd in de kleur Forest Green. Kenmerkend zijn de grote gewatteerde zakken op de jacks en trousers waarin je veilig grote telelenzen kunt opbergen. De jacks zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, zijn voorzien van een capouchon tegen de regen en hebben speciale vakken om de handen warm te houden. Ook is er een speciaal net meegeleverd om het gezicht te beschermen. Aan de achterzijde van de jas kan een matje worden uitgeklapt om droog in het natte gras te kunnen zitten. Door de arm-elementen te verwijderen kunnen de jacks tevens als bodywarmer worden gedragen. De Stealth Gear Photo Gloves zijn bijpassend bij de kleding en hebben de mogelijkheid om de vingertopjes bij de duim- en wijsvinger opzij te plaatsen, waardoor de camerabuttons gemakkelijk te bereiken blijven.

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.