Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Amerikaans sportmerk Under Armour vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Amerikaans sportmerk Under Armour vanaf nu verkrijgbaar in NederlandSinds oktober 2011 is Inside Brands de nieuwe distributiepartner voor de Benelux van het Amerikaanse merk Under Armour. Under Armour is één van 's werelds snelst groeiende sportmerken. Het heeft een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van innovatie en het ontwikkelt functionele sportartikelen voorzien van baanbrekende technologieën om prestaties van atleten te verbeteren. Under Armour voorziet de sporter van kleding, schoenen en accessoires in vele verschillende vormen en geschikt voor vrijwel elk klimaat om je koel, droog en licht te houden.

Under Armour is in 1996 opgericht door de voormalige rugbyspeler van de Universiteit van Maryland, Kevin Plank. Zijn doel met het merk was het ontwikkelen van een superieur trainingsshirt dat de juiste bescherming gaf en daarnaast het lichaam droog en op temperatuur hield. Koel tijdens warm weer, en warm tijdens koud weer! Deze missie is zonder enige twijfel geslaagd, vandaag de dag is Under Armour het merk dat sporters van sportkleding voorziet die voelt als een tweede huid. De perfecte pasvorm, het geweldige vochttransport en het hoge ademend vermogen van de Under Armour shirts en broeken geven sporters het droge en comfortabele gevoel waarnaar ze op zoek zijn. De lichaamstemperatuur wordt gereguleerd en de spieren worden optimaal ondersteund, waarmee spiervermoeidheid wordt voorkomen.

Under Armour is voortdurend bezig de wereldwijde aanwezigheid te vergroten. Contracten met topsporters, zoals het Zweedse nationale ski team en de Engelse Premier League club Tottenham Hotspurs dragen daar toe bij.

Voor meer informatie: https://www.underarmour.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.