Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa verhoogt de sneeuwpret voor kinderen

Lowa verhoogt de sneeuwpret voor kinderenKinderen die buiten in de sneeuw spelen willen zich helemaal niet druk maken over koude voeten. Maar ook hun ouders kunnen gerust zijn als de kinderen de sneeuw in rennen op hun nieuwe Lowa winterlaarzen. Deze beschermen de voeten namelijk tegen kou en vocht en verhogen zo de sneeuwpret.

Lola GTX Hi voor de meiden
De Lola GTX Hi is niet alleen bijzonder warm, maar ook nog eens super mooi om te zien. Meiden die lekker in de sneeuw willen gaan spelen kunnen kiezen uit vier verschillende kleuren: van modieus white tot gewaagd black/pink. Welke ze ook kiezen, ze kunnen vertrouwen op de GORE-TEX® voering, die zorgt voor een warm voetklimaat, en de stevige zolen met Lowa Monowrap® constructie, die zorgen voor een goede grip in de sneeuw.

Chris GTX Hi voor de jongens
Net als de andere Kids Cold Weather Boots is ook de Chris GTX Hi uitgevoerd met een GORE-TEX® voering en Lowa Monowrap® zoolconstructie. Maar speciaal voor de jongens heeft de Duitse schoenspecialist dit model een extra stoere look gegeven. De jongens kunnen kiezen uit verschillende kleuren.

Lekker makkelijk: Selina GTX Hi
Waar de Lola GTX Hi en Chris GTX Hi nog zijn voorzien van veters om ze te strikken, daar maakt de Selina GTX Hi het de kinderen extra makkelijk. Gewoon je voet er insteken en je kunt naar buiten de sneeuw in. Maar uiteraard zijn ze wel voorzien van een GORE-TEX® voering en Lowa Monowrap® zoolconstructie, zodat ze de voeten net zo goed beschermen tegen de kou en stabiliteit bieden. En dankzij de goede grip van de zolen zijn de kids met Lowa Cold Weather Boots zeker in het voordeel tijdens de sneeuwballengevechten.

Kids Cold Weather Boots van Lowa
Warme voeten en een goede grip zijn van groot belang in het winterseizoen, zeker ook bij kinderen. Daarom zijn de modellen uit de Lowa Kids Cold Weather Boots collectie ideaal voor kinderen die graag sneeuwhutten bouwen, sneeuwballen gooien en genieten van de kou. Deze kleine winterlaarzen zijn goed gevoerd, beschermen tegen water en zorgen voor een comfortabel voetklimaat.Stabiliteit en goede grip worden verkregen dankzij de superieure zolen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.