Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia 3-in-1 Snowbelle Jacket past zich makkelijk aan

Patagonia 3-in-1 Snowbelle Jacket past zich makkelijk aanOmstandigheden kunnen sneller veranderen dan het geluid in het hooggebergte. Maar pas je in een flits aan aan de veranderende omstandigheden met het 3-in-1 Snowbelle Jacket. Je kunt van dit veelzijdige jack de waterdichte/ademende buitenlaag dragen, of alleen het lichtgewicht isolerende binnenste deel op een zachte dag. Maar wanneer je de shell en de isolatielaag in combinatie met elkaar draagt, kun je het koudste weer trosteren.

De buitenlaag van 2-laags polyester, heeft een waterdichte/ademende H2No® barrière en een Deluge® DWR (durable water repellent) coating die je beschermt tegen stormachtige wind. Glad afgewerkt gaasmateriaal aan de binnenkant voert vocht af en glijdt gemakkelijk over de andere lagen die je draagt. De doorgestikte, isolerende en los te ritsen voering is lichtgewicht en tot een klein pakketje terug te brengen.

Je kunt de capuchon met een helm dragen, afritsen als je wilt. Hij heeft ook een verstevigde voorkant voor goed zicht in slechte omstandigheden. Je kunt ‘m op twee manieren verstellen. Onder de oksels heb je ventilatieopeningen en een sneeuwschort dat de sneeuw buitenhoudt, wat er ook gebeurt.

De adviesverkoopprijs van het Patagonia 3-in-1 Snowbelle Jacket bedraagt EURO 350,00.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.