Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Schoffel combineert klassiek en modern met 'Modern Retro'

Schoffel combineert klassiek en modern met 'Modern Retro'Alle moderne innovatieve features, maar toch een retro-look die tijden van weleer doen herleven. Dat is de 'Modern Retro' stijl van Schöffel, met als grote voorbeeld het Ava ski jack. De Ferry en Mila maken de Skiwear collectie compleet, samen met de Solveig skibroek die bewegingsvrijheid en draagcomfort perfect weet te combineren.

Ferry
Tweelaags Venturi en een warme polyester voering vormen de basis van de Ferry, een getailleerd dames ski jack uit de Skiwear collectie van Schöffel. Een afneembare kraag, capuchon en sneeuwvanger maken dat dit jack is aan te passen aan alle weersomstandigheden. De vele zakken maken het opbergen van klein materiaal en het opwarmen van de handen kinderspel, terwijl tweeweg ritsen, een opbergzakje voor de skipas en handige ritslipjes zorgen voor extra gemak tijdens het wintersporten. Ferry is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in de maten 34 t/m 48.

Mila
Mila is een echt no-nonsense fleecejack. Gemaakt van Super Warm Altai Fleece, garandeert de Mila optimaal genieten in de winter. De tweewegrits maakt het mogelijk om met opgetrokken knieën bij het haardvuur te gaan zitten, terwijl je lekker diep wegkruipt in de hoge kraag voor een beetje extra warmte. Mila is verkrijgbaar is drie kleuren, te weten off white, peacot blue en zwart, in de maten 34 t/m 48.

Solveig
Daar waar bij de Mila de tweewegrits het draagcomfort vergroot, is dat bij de Solveig skibroek te danken aan het gebruikte materiaal: Venturi Soft Shell Stretch. Elastisch in alle richtringen en daardoor optimaal voor de bewegingsvrijheid tijdens het afdalen over de pistes. Uiteraard ook voorzien van Cordura patches bij de enkels voor extra bescherming, maar ook een extra voering in de zakken om de handen te kunnen warmen. De Solveig skibroek is verkrijgbaar in de kleuren wit, fern green en zwart, in de maten 34 t/m 48.

Active Ski collectie
Schöffel Skiwear is de collectie voor de sportieve en ambitieuze skiërs. Of het nu gaat om diepe sneeuw, downhill skiën of een stevige winterse trekking: dankzij de slimme combinatie van pasvorm, bescherming tegen de weerselementen en de technische innovaties van Schoffel garandeert de Ski collectie zorgeloze winterpret. Wat het weer ook doet!

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.