Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jack Wolfskin Barny XT 26, de rugzak voor al je dagtochten

Jack Wolfskin Barny XT 26, de rugzak voor al je dagtochtenDe Barny XT 26 van Jack Wolfskin is een klassieke smalle hiking rugzak die speciaal is ontworpen voor dagtochten. De rugzak biedt ruim voldoende plaats om bijvoorbeeld je regenjack en wat te eten mee te nemen. Bovendien is de rugzak voorzien van het ACS draagsysteem en daardoor lekker comfortabel te dragen.

Jack Wolfskin heeft de Barny XT 26 uitgerust met een groot aantal zakken en compartimenten: zo is er het ruime hoofdcompartiment, maar daarnaast een aparte voorzak, een topvak en twee mesh zijvakken. Natuurlijk is er een apart vak voor je drinkwatersysteem en kunnen de wandelstokken aan de buitenzijde van de pack worden bevestigd. Voor als het weer omslaat is er een regenhoes geïntegreerd in de rugzak.

Dankzij het slanke ontwerp en het uitgebreid geteste ACS draagsysteem biedt de Barny XT veel bewegingsvrijheid tijdens het lopen. Het gewicht wordt goed verdeeld en het draagsysteem zorgt voor een juiste balans. Lucht kan moeiteloos circuleren tussen de rug en de rugzak dankzij het mesh-frame dat met een stalen frame de rugzak op een kleine afstand van je rug houdt.

De Barny XT 26 van Jack Wolfskin heeft een capaciteit van 26 liter en weegt 1150 gram.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.