Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Therm-a-Rest NeoAir All Season houdt je warm van januari tot december

Therm-a-Rest NeoAir All Season houdt je warm van januari tot decemberTherm-a-Rest, de in Seattle gevestigde marktleider op het gebied van outdoor slaap- en zitsystemen, heeft met de NeoAir All Season een matras ontwikkeld dat zowel geschikt is voor de relaxte zomeravond als een ijskoude winternacht. Daarmee is eindelijk de tijd voorbij dat je voor elk seizoen een aparte slaapmat zou moeten aanschaffen. Of je er nu in het voorjaar of in de zomer met de tent op uit trekt, in de herfst bij het kampvuur slaapt of kiest voor een winterbivak: met de Therm-a-Rest NeoAir All Season heb je altijd de juiste basis voor een goede nachtrust bij je.

Het uitgekiende samenspel tussen de drie dunne aluminium reflectielagen en de driedimensionale luchtkamers in de NeoAir All Season maken het een echte lichtgewicht en isoleren ook tijdens een ijskoude winternacht tegen de optrekkende kou van de grond. Met het formaat van een 1-liter waterfles en een gewicht van slechts 540 gram komt de Them-a-Rest All Season isoleermat tot een verbazingwekkende R-waarde van 4,9. Dit komt neer op een omgevingstemperatuur van -16°C. Maar dat maakt niet alleen de winterkampeerders blij, ook kougevoelige zomerkampeerders zullen deze comfortabele 4-seizoenenmat weten te waarderen. De 75D Polyester onderkant en de 70D Nylon-Ripstop antislip bovenkant maken de NeoAir All Season tot een zeer robuuste isoleermat.

Standaard wordt de Therm-a-Rest NeoAir All Season isoleermat geleverd met de praktische Pack- and Pumpzak. In een handomdraai is het matras zo binnen mum van tijd volledig opgeblazen. In nauwelijks een jaar tijd heeft de NeoAir All Season wereldwijd al veel awards en prijzen gewonnen, waaronder onlangs nog de gerenommeerde Editors’ Choice Award van het Amerikaanse Backpacker Magazine.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.