Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Super Alpine Jacket van Patagonia: een modern harnas

Super Alpine Jacket van Patagonia: een modern harnasHet Super Alpine Jacket van Patagonia is een soort modern harnas - maar dan een van 524 gram - voor de avonturiers die ruige beklimmingen en afdalingen houden. Het Super Alpine Jacket biedt rotsvaste bescherming in de bergen in de meest verschrikkelijke weersomstandigheden dankzij het gebruik van de beste waterproof/ademende stoffen.

De ongelofelijk lichte maar toch zeer duurzame GORE-TEX® Pro Shell technology heeft een DWR finish (durable water repellent), een sterke nylon buitenlaag met verstevigingen op cruciale plaatsen. De binnenkant, voorzien van micro-grid design versterkt de ademende kwaliteiten van het jack. Een voorzijde met platte naden houdt het jack dicht op je lichaam zodat je altijd zicht houdt op je voeten, en zorgt er ook voor dat je spulletjes in je zakken kunt stoppen zonder dat dit in de weg komt te zitten. Slanke, waterdichte ritsen bij de zakken en onder je oksels zijn bovendien gelamineerd zodat ze minder wegen en minder plaats innemen. Het inzetstuk op de onderarm houdt het jack op zijn plaats, ook als je je armen omhoog beweegt, en de Gasket Dry Cuffs houden de elementen buiten bij de pols.

Het jack is natuurlijk ook te dragen met een helm, de klep van de capuchon is verstevigd voor beter zicht, het jack heeft een kleine borstzak en met het handige Touch Point System™ kun je de koorden in de capuchon en de boord snel aantrekken of losser maken zonder het jack te hoeven openen.

Consumentenadviesprijs: EURO 600,00.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.