Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Optimale bewegingsvrijheid en maximale bescherming met Schoffel

Optimale bewegingsvrijheid en maximale bescherming met SchoffelAls je op de piste helemaal los wilt gaan, dan is optimale bewegingsvrijheid van groot belang. De multifunctionele skibroeken Irving Dynamic en Rich Dynamic van Schöffel bieden echter veel meer. Dankzij het gebruikte Venturi Stretch beschermen ze je tegen weer en wind. In combinatie met de perfecte pasvorm zijn ze daarmee lieveling van veel ervaren skiërs op de piste.

Irving Dynamic
Afneembare bretels, verstelbare ceintuur, RECCO-reflector, verstevigde patches bij de enkels, voorgevormde knieën, ingebouwde gamaschen: de Irving Dymanic heeft eigenlijk alle features waar je als skiër van gaat watertanden. De optimale pasvorm die verkregen wordt dankzij het gebruikte Venturi Stretch en de enorme bewegingsvrijheid die je daarmee op de piste hebt, maken de wens alleen maar groter: bij de eerstvolgende wintersportvakantie wil je dat de Irving Dynamic gewoon met je mee gaat. Irving Dynamic is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in de maten 44 t/m 66, 23 t/m 30 en 94 t/m 110.

Rich Dynamic
Ook de Rich Dynamic is voorzien van alle eigenschappen die het de ideale skibroek maken: alle belangrijke features, perfecte pasvorm, bewegingsvrijheid en bovendien gemaakt van materiaal dat je beschermt tegen weer en wind. Extra aan de Rich Dynamic zijn de waterdichte ritsen die aan de zijkanten van de broekspijpen zijn aangebracht. Daarmee is het gemakkelijker om de skischoenen aan te trekken. Rich Dynamic is verkrijgbaar in de kleuren massive red, fern green, charcoal en zwart, in de maten 44 t/m 66, 23 t/m 30 en 94 t/m 110.

Active Ski collectie
Schöffel Skiwear is de collectie voor de sportieve en ambitieuze skiërs. Of het nu gaat om diepe sneeuw, downhill skiën of een stevige winterse trekking: dankzij de slimme combinatie van pasvorm, bescherming tegen de weerselementen en de technische innovaties van Schoffel garandeert de Ski collectie zorgeloze winterpret. Wat het weer ook doet!

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.