Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Trekking Mountain sokken voor de winter

X-Socks Trekking Mountain sokken voor de winterGa je lekker de bergen in dan is goede kleding zeer belangrijk. Koude voeten kunnen vervelende verwondingen opleveren in onherbergzaam koud gebied. X-Socks ontwikkelde daarom de Trekking Mountain, die de voeten warm houdt met behulp van durawol en zachte pads. Hierdoor wordt de warmte rondom de voeten behouden. De Trekking Mountain X-Socks voorkomen daarnaast dat koude lucht doordringt tot aan de voeten met behulp van de speciale iso-blocker.

Toch doen de zachte zones en beschermers die zo typisch zijn voor X-Socks meer dan alleen beschermen tegen de kou. Ze verminderen de druk op de voeten zoals die specifiek bij trektochten ontstaat. Daarnaast leveren ze een uitstekende bescherming voor de tenen en hiel. Het enkelgebied blijft stabiel door de bewezen x-cross bandage. Het voetbed is anatomisch gevormd voor de linker- en rechtervoet om een perfecte pasvorm te garanderen.

Naast het beschermen tegen de kou, zorgen de X-Socks Trekking Mountain er tevens voor dat je voeten droog blijven. Het maakt niet uit hoe koud het buiten is, zelfs wanneer het vriest geven je voeten vocht af. Wanneer dit vocht in de schoenen blijft koelen de voeten af en kunnen gevaarlijk koud worden. Het airconditioning channel voorkomt dat je voeten nat en koud worden met behulp van een slim mechanisme. Bij elke stap die je zet wordt vochtige lucht uit de schoen gepompt zodat je voeten droog blijven!

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.