Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rugzak perfect op maat van Gregory

Rugzak perfect op maat van GregoryEen rugzak die niet goed past kan een schitterende tocht in de bergen veranderen in een ellendige tour van rugklachten en weinig comfort. Daarom biedt Gregory de mogelijkheid om een rugzak perfect op maat aan te laten meten middels een speciale service die wel heel ver gaat: dealer YAK sports komt je bij je thuis een rugzak aanmeten.

YAK Sports zegt er zelf over: “Omdat, wij van YAK Sports, uit ervaring weten hoe belangrijk het is om een rugzak goed te laten aanmeten, hebben we een unieke service ontwikkeld. We komen alle Gregory AFS en CFS rugzakken thuis bij je aanmeten! Als klant ben je daardoor verzekerd van de juiste maat en afstelling van je rugzak. Uniek in Nederland! Absoluut een must voor die mensen die met zware lasten op pad gaan.”

Bij het aanmeten van de rugzak maakt de specialist van YAK Sports gebruikt van de maatartikelen uit het Gregory Custom Fit center. Op die manier kunnen de verschillende onderdelen van de rugzak perfect op maat worden gekozen. Na het aanmeten kan de rugzak direct worden gepast en wordt gekeken welke grootte rugzak het beste past bij de wensen van de klant. Betaling kan direct aan huis gebeuren middels IDEAL, creditcard of contant.

De Gregory aanmeet-service is vooralsnog beschikbaar in de provincies Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Zeeland. YAK Sports biedt de service gratis aan aan klanten in de directe omgeving van de winkel (binnen een straal van 50 kilometer), daarbuiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Die vergoed wordt echter verrekend in het aankoopbedrag als er tot aankoop van een Gregory-rugzak wordt overgegaan.

Meer informatie over Rugzak opmaat service: http://www.yaksports.nl/content/14-rugzakopmaat.

Voor meer informatie: https://www.gregorypacks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gregory:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.