Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Coleman familietenten met Instant Tent System

Coleman familietenten met Instant Tent SystemWie op kampeervakantie gaat met het hele gezin heeft vaak geen zin om veel tijd te verliezen met het op- en afbreken van de gezinstent. Daar vond Coleman nu een handige oplossing voor met de nieuwe Instant 4-persoonstenten Instant 4 en Instant Tourer 4, waarmee de tijd voor het opzetten of het afbreken tot een minimum wordt beperkt. Dankzij het Instant Tent System kost dit je nu nog slechts 1 minuut.

Wat maakt het design zo revolutionair?
Het skelet van de tent, dat doet denken aan een enorme spin, is heel eenvoudig en snel op te zetten. Omdat de stevige stalen tentstokken vastzitten aan het tentzeil, staat je tent in een mum van tijd op. Beide tenten zijn uitgerust met het WeatherTec™ systeem waarbij naden en ritsen zorgvuldig getapet zijn en ook het grondzeil volledig geïntegreerd is. Daardoor kun je droog en insectenvrij kamperen en schuilen bij stormachtig weer! De tent afbreken gaat even makkelijk en snel.

Technische specificaties Instant Tent System
Buitentent: polyester, 4.000mm PU coating, getapete naden
Slaapcabines: ademend polyester en no-see-um mesh
Grondzeil: PE
Tentstokken: geïntegreerd, staal
PVC ramen met zelfrollende bedekking

Instant 4
De Instant 4 tent bestaat uit een opvallend ruime leefruimte en een verduisterd slaapgedeelte. In beide delen kan je makkelijk volledig rechtop staan. Uitstapjes met 4 worden zo wel erg comfortabel. Gewicht 18.6 Kg. Adviesverkoopprijs: EURO 399,99.

Instant Tourer 4
De Instant Tourer 4 bestaat uit één grote ruimte waarin je comfortabel kunt slapen en die alle gemakken van het Instant systeem biedt. Gewicht 7.4 Kg. Adviesverkoopprijs: EURO 199,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.