Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Alamosa Mid voor comfortabel off-road wandelen

KEEN Alamosa Mid voor comfortabel off-road wandelenOmdat de outdooractiviteiten tegenwoordig steeds avontuurlijker zijn geworden heeft KEEN een aantal stijlen gecreƫerd die daar prima op inspelen. Zo is er bijvoorbeeld de Alamosa Mid, een comfortabele schoen die perfect geschikt is voor off-road wandelen.

De Alamosa Mid schrikt niet terug van een ondergrond die wat spannender is dan het alledaagse bospad. Deze lichtgewicht wandelschoen is namelijk voorzien van een stevige zool die perfecte grip biedt onder alle omstandigheden. Verder is hij gemaakt van waterdicht nubuck en voorzien van ademend mesh.

Torsie-stabiliteit wordt verkregen dankzij de TPU schacht, terwijl het uitneembare metatomical EVA voetbed voor extra comfort zorgt. Metatomical is een samenvoeging van de woorden metatarsal (middenvoetsbeentje) en anatomical, wat tevens aangeeft dat dit voetbed volledig is ontworpen rond de vorm van de voet, met de nadruk om het gewricht rond het middenvoetsbeentje. Daardoor bieden de schoenen betere ondersteuning tijdens het lopen en dus ook comfort tijdens wandelingen op ruig terrein.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.