Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterproof Duffel van The North Face

Waterproof Duffel van The North FaceDe rode Duffel lijkt op een normale tas van The North Face maar niets is minder waar! De Waterproof Duffel is namelijk 100% waterdicht. Al je belangrijke spullen blijven droog en veilig. Of je nu een top van 8000 meter wil beklimmen, door het Amazonewoud reist, of gewoon een weekendje weg gaat richting de Ardennen.

De Waterproof Duffel is ontwikkeld op basis van de bekende Base Camp Duffel. De robuuste en slijtvaste zak is gemaakt van ijzersterk ripstop nylon, dubbelgecoate waterdichte stof en heeft een WaterSeal-ritssluiting. Ook de naden zijn volledig afgedicht, waardoor je spullen beschermd blijven tegen water. De gevoerde duffelbanden en twee handvaten zorgen voor extra comfort.

De Base Camp Duffel van The North Face® is sinds 1978 een iconisch product voor expedities. Oorspronkelijk kreeg de tas de naam Soft Bagage Duffel, gemaakt uit het sterkste materiaal dat toen beschikbaar was: waterproof vinyl gelamineerd polyester. Na een paar naamsveranderingen door de jaren heen, werd de tas tot Base Camp Duffel gedoopt in 1988. Tenslotte ontstond in 1996 de Base Camp Duffel zoals we hem nu kennen. Water resistent, Alpine-cut schouderbanden en extra handvaten, in een regenboog van kleuren en verschillende maten.

Sinds lange tijd wordt de Base Camp Duffel beschouwt als dé tas voor expedities en vergezelt het ’s werelds grootste avonturiers tijdens hun baanbrekende tochten. Van 3.000 meter hoge beklimmingen tijdens de Aksu-expeditie in 1995 door Conrad Anker en collega-atleten, tot de meer recente Makalu First Winter Ascent in 2009, door de Italiaanse Simone Moro en de First Winter Ascent op Gasherbrum II in Pakistan in februari 2011.

Ondertussen is de Base Camp Duffel-familie al uitgebreid tot de Base Camp Messenger Bag, Base Camp Fuse Box, Base Camp padded Canister en natuurlijk de Waterproof Duffel.

Maten:
M: 40 liter - Adviesverkoopprijs 230,00 euro
L: 70 liter - Adviesverkoopprijs 250,00 euro

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.