Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Voorbereid op stap met Ortlieb EHBO-kits

Voorbereid op stap met Ortlieb EHBO-kitsWanneer je gaat wandelen, kun je toe met een paar pleisters en wat eenvoudige spulletjes op zak. Een klein EHBO setje in je rugzak is genoeg om de meeste wondjes te behandelen. Maar hoe zit dat als je gaat bergbeklimmen? Of paardrijden? En bij lange afstanden op de fiets? Elke outdoor activiteit kent zijn eigen risico's, waardoor je al snel verschillende materialen nodig hebt! Ortlieb heeft daarom vanaf 2012 EHBO sets voor verschillende outdoor activiteiten in de collectie, van eenvoudige kits tot EHBO sets voor motorrijden en kanovaren.

Ben je fanatiek actief in een specifieke sport? Dan is de First Aid Kit Safety Level High van Ortlieb een goede keuze. Deze EHBO set is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die aansluiten bij verschillende activiteiten. Wie op de motor zit, heeft een heel ander assortiment aan EHBO spullen nodig dan een fietser. Ortlieb voorziet hierin. Er zijn aparte EHBO sets voor bergsport, kanovaren, paardrijden, fietsen en motorrijden. Sommige sporten zijn echter extremer dan andere. Bergsporters en fietsers vragen vaak het uiterste van hun lichaam en lopen daardoor ook meer risico’s. Voor deze doelgroepen creëerde Ortlieb de First Aid Kit Safety Level Ultra High, in een uitvoering voor fietsen en bergsport. Deze grote EHBO set is voorzien van klittenbandsluiting.

Voor alledaagse outdoor activiteiten heeft Ortlieb EHBO sets met een inhoud die toepasbaar is voor alle sportactiviteiten. Met de First Aid Kit Safety Level Regular ben je bij wandelingen in de buitenlucht en andere activiteiten al een heel eind op weg. Dit kleine EHBO setje past gemakkelijk in het zijvak van een rugzak of zelfs je jaszak. Wil je iets meer EHBO materiaal meenemen, maar toch een set die geschikt is voor elke outdoor sport? Dan is de First Aid Kit Safety Level Medium ideaal. Compact, compleet en net als de grotere EHBO sets voorzien van een binnentas voor snelle toegang. Alle Ortlieb EHBO sets zijn waterdicht en voorzien van een rolsluiting. Daarnaast hebben ze een riem voor bevestiging aan heup, fietszadel en rugzak.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.