Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sigg Graphite, robuuste drinkfles met extra grip

Sigg Graphite, robuuste drinkfles met extra gripSigg Graphite heeft een ruig oppervlak en een wijde opening. Niet voor niets een Wide Mouth Bottle. Handig als je bijvoorbeeld ijsblokjes in je fles wilt doen of als je de fles wilt schoonmaken. Het ruige oppervlak van Sigg Graphite geeft de drinkfles extra grip en een robuuste look. Met de travellerdop kan men de fles gemakkelijk aan een rugzak bevestigen. Verkrijgbaar in donkerblauw en brons.

Uit één stuk
De Wide Mouth Bottle Graphite van het Zwitserse merk Sigg wordt gemaakt uit één stuk aluminium. Deze waterfles is licht in gewicht, sterk, duurzaam en lekvrij. De speciale binnencoating is elastisch en onbreekbaar, daardoor is de fles geschikt voor elke vloeistof. Alle doppen zijn 100% lekvrij, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Verschillende kleuren en maten
Sigg Wide Mouth Graphite is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw of brons. De winkeladviesprijs van de 1.0 liter drinkfles is EURO 22,95. Maar hij is ook verkrijgbaar in 1,5 liter, voor een een winkeladviesprijs van EURO 24,95.

Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.