Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Supersnelle Carry Speed camera-riemen

Supersnelle Carry Speed camera-riemenNieuw in de Benelux is het merk Carry Speed. Dit merk brengt drie nieuwe innovatieve cameradraagriemen: Carry Speed Pro, Double en Slim. Met ieder van deze riemen draag je een spiegelreflex camera of compacte systeem camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup. Op het fotomoment is het mogelijk de camera in één handbeweging in actie te brengen. Het snelle draagsysteem is de afgelopen jaren gemeengoed geworden, maar is met de komst van Carry Speed op meerdere punten verder ontwikkeld en verbeterd.

De meest uitgebreide Carry Speed variant is Carry Speed Pro. Deze riem is voorzien van een comfortabel, ademend, antislip, extra breed, los te koppelen neopreen schouderdraagstuk. De clips op de riem hebben een extra zekering, waardoor het onmogelijk is dat deze zomaar los schieten. Bovendien zijn deze supersnel verstelbaar, waardoor de camera gemakkelijk van positie verplaatst kan worden. Met Carry Speed Pro is het mogelijk je camera op een statief te bevestigen zonder dat je de riem hoeft los te koppelen. De meegeleverde basisplaat maakt dit mogelijk en heeft bovendien 4 plaatsen waar je de camera kunt bevestigen voor het beste evenwicht. Voor fotografen met een telezoomlens is een extra stabiliteitsriem meegeleverd. Deze stabiliteitsriem heeft een dubbele functie als polsriem. Carry Speed Double heeft alles wat Carry Speed Pro heeft plus is zo gemaakt dat je tegelijkertijd, zowel links als rechts van het lichaam, een camera kunt dragen terwijl de riem het gewicht op de gemakkelijk via het 1/4" schroefdraad van de camera. Deze bevestiging is zo gemaakt dat deze de onderzijde van de camera niet kan beschadigen.

Carry Speed Slim is de meest basic riem in het nieuwe assortiment. Deze heeft de volledige functionaliteit die de modellen Pro en Double hebben maar is voorzien van een smaller draagstuk en wordt niet geleverd met de speciale basisplaat

Carry Speed Slim, Pro en Double zijn uit voorraad leverbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk EURO 45,00, EURO 65,00 en EURO 125,00.

Voor meer informatie: https://www.carryspeed.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.