Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe kooktoestellen van Campingaz

Nieuwe kooktoestellen van CampingazCampingaz zet ons massaal aan het koken met maar liefst twee nieuwe 2-pits kooktoestellen én twee nieuwe 1-pits kooktoestellen op gas. Zowel het 2-pits model Base Camp als het 1 pits-model Bistro 300 kunnen makkelijk op tafel worden gebruikt. Het 2-pits kooktoestel Camping Vario is daarnaast ook verkrijgbaar in een model met pootjes, zodat er op een comfortabele hoogte ook staand gekookt kan worden. De Shashlik Rotario is het buitenbeentje onder de nieuwigheden; met dit toestel kan er voortaan ook lekkere shaslick gegeten worden op de camping of in de tuin!

Base Camp
Dit nieuwe 2-pits kooktoestel is, ondanks het opmerkelijk eenvoudig design, een verrassend betrouwbaar en robuust kooktoestel voor outdoor gebruik. Wanneer je er een Campingaz ® of andere butaan cilinder op aangesloten hebt, kan je op de twee branders grote kookpotten en pannen plaatsen, waardoor dit toestel perfect is voor kampeertripjes met grotere groepen. Base Camp is verkrijgbaar met of zonder deksel voor een zeer voordelige prijs! Het model mét deksel biedt extra bescherming tegen de wind én tijdens het transport.

Bistro 300
De Bistro 300 is een nieuw 1-pits kooktoestel op gas met een modern design. Dit compactere lichtgewicht toestel kan gebruikt worden aan tafel en is mede daardoor een onmisbare partner tijdens korte weekendtripjes met familie of vrienden. De 300 in de naam van het product verwijst naar het feit dat het toestel enkel werkt op CV300 Plus cartridges van Campingaz ®. De Bistro 300 wordt geleverd in een opbergbox voor makkelijk transport en opbergen. Dankzij de piëzo ontsteking heb je geen lucifers nodig en de Campingaz gascartridge klik je makkelijk in het toestel met de Easy Clic® Plus connectie.

amping Vario
Dit nieuwe 2-pits kooktoestel is erg handig voor uitstapjes met het hele gezin of kampeertrips met een grote groep vrienden. De Camping Vario wordt aangestoken via een piëzo ontsteking waardoor je voortaan niet meer hoeft te sukkelen met lucifers! Bovendien biedt het toestel voldoende ruimte, zodat er ook met heel grote pannen en kookpotten gekookt kan worden. De zijtafels bieden extra comfort. De Camping Vario beschikt over een handig deksel dat tijdens het koken de wind tegenhoudt en dat je bovendien bij het sluiten kan vastklikken zodat het kooktoestel één vlak geheel wordt en zichzelf transformeert in een makkelijk te transporteren en op te bergen koffermodel. De Camping Vario is verkrijgbaar als tafelmodel (Camping Vario Basic) óf als model met pootjes en grill (Camping Vario Premium).

Shashlik Rotario
Campingaz® liet zich inspireren door enkele kooktradities in Rusland, Oost-Europa en het Midden-Oosten om een wel erg opvallend toestel op de markt te brengen. De Shashlik Rotario zorgt voortaan op menig kampeertripje voor de perfecte shaslicks! Koken in de buitenlucht wordt een aparte ervaring dankzij de mogelijkheid om nieuwe smaken en recepten te gaan uitproberen op de 5 meegeleverde spiezen. Het compacte, flexibele en functionele design maakt het mogelijk de perfecte shaslicks te eten op de camping, in de tuin of zelfs tijdens een picknick. Dankzij de verwijderbare vetopvanglades kan je het toestel na gebruik ook makkelijk schoonmaken. Wanneer je het toestel daarna inklapt vormt de Shaslik Rotario automatisch een handige opbergdoos mét riem. Dankzij de piëzo ontsteking heb je geen lucifers nodig en de Campingaz C470 Plus cartridge klik je makkelijk in het toestel met de Easy Clic® Plus connectie.

Voor meer informatie: https://www.campingaz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Campingaz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.