Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Kids Collectie voor deze lente en zomer

KEEN Kids Collectie voor deze lente en zomerVraag een kind wat zijn favoriete activiteit is, het antwoord? Buitenspelen! Vraag een kind wat haar favoriete seizoen is, en het antwoord zal zomer zijn! KEEN heeft daar slim op ingespeeld met de nieuwe Kids Collectie voor komende lente en zomer.

Een van de schoenen uit de KEEN kids collectie, is de Sula. Een vrolijke trendy schoen gemaakt van gerecycelde stof. De schoen houdt de voet stevig op zijn plaats door middel van verstelbare klittenbandjes. De schoen is daarom ook eenvoudig aan te passen aan verschillende wreef breedtes. De aandacht voor duurzaamheid kun je terug zien in de stevige rubberen zool die is bevestigd door vulkanisatie.

Alle KEEN producten zijn ontworpen met hybride gebruik in het achterhoofd. De robuuste Alamosa is geen uitzondering. Ze zijn perfect voor in de speeltuin, naar school of voor een tocht door de bergen. Deze all-rounder past zich altijd aan, aan de gelegenheid. De schacht is gemaakt van waterdicht nubuck leer en is stevig bevestigd aan de voet met behulp van een eenvoudig aan/uit vetersysteem ontworpen voor de kleinere handjes. De krachtige uitstraling van deze flexibele, lichtgewicht schoen wordt ondersteund door een zeer flexible rubberen buitenzool en de KEEN teenbescherming.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.