Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Photo Traveler 150, lichtgewicht fotorugzak

Lowepro Photo Traveler 150, lichtgewicht fotorugzakDe lichtgewicht Photo Traveler 150 is een rugzak speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie camera's plus een tablet en persoonlijke accessoires. De Photo Traveler 150 is een nieuw model cameratas die vooral dames zal aanspreken vanwege het compacte design.

Lowepro Photo Traveler 150 is een compacte fotorugzak die perfect is afgestemd op bijvoorbeeld een strandwandeling, stadsbezoek of korte weekendtrip.

De rugzak is voorzien van alle gemakken. Zo heeft hij bijvoorbeeld een comfortabel en ademend draagharnas met slanke riemen die niet schuren. Aan de zijkant van de tas is ruimte voor een drinkflesje of compact statiefje en aan de voorzijde is gedacht aan een ruim vak waarin schrijfmateriaal, een portemonnee en andere dagelijkse zaken zijn te organiseren. Voor tableteigenaren biedt de tas plaats aan o.a. een iPad of Samsung Galaxy Tab.

In de Photo Traveler 150 past een spiegelreflexcamera met 2 à 3 extra lenzen, een flitser, tablet en persoonlijke accessoires. De rugzak is ook geschikt voor een compacte systeem camera met alle toebehoren en extra lenzen. Het interieur van de tas is verstelbaar en kan volledig naar eigen inzicht worden aangepast zodat aparte compartimenten kunnen worden gemaakt.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.