Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Skarstind rugzak van Bergans of Norway

Skarstind rugzak van Bergans of NorwayDe splinternieuwe Skarstind rugzak van Bergans of Norway is genoemd naar de 2373 meter hoge rotskruin in het nationale park Jotunheimen in Noorwegen. De rugzak is verkrijgbaar in vier verschillende maten van 22 liter/28 liter tot 32 liter/40 liter volume-inhoud.

Het grootste model is ook als damesversie verkrijgbaar, met schouder-, borst- en heupgordels die speciaal aan de vrouwelijke anatomie zijn aangepast. Karakteriserend voor de Skarstind is het draagsysteem met een nieuw ontwikkelde heupgordel met twee nog stijvere winglets aan de binnenkant, die het gewicht optimaal overdragen op de heupen. Bovendien zorgt een opgespannen net voor een afstand tussen de rug en de rugzak en dus voor een betere ventilatie.

De Skarstind is uitgerust met talrijke bevestigingspunten en meerdere rekbare gaasvakken aan de buitenkant van de rugzak. Het hoofdcompartiment is ook bereikbaar via de onderkant van de rugzak.

De Skarstind is gemaakt van 210D Cordur en is verkrijgbaar in verschillende formaten:
- 22 liter of 28 liter (klein model met ritsopening)
- 32 liter of 40 liter (groot model + afneembare klep)
- 40 liter-versie ook als damesvariant verkrijgbaar

De adviesverkoopprijs van de Skarstind is 80 euro (22 liter), 90 euro (28 liter), 100 euro (32 liter) en 110 euro (40 liter).

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.