Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Run Discovery voor beginners

X-Socks Run Discovery voor beginnersOp een morgen werd je wakker en dacht: ik ga rennen om mijn conditie te verbeteren! Dan heeft X-Socks het perfecte paar sokken voor jou. De Run Discovery is namelijk gemaakt voor wie het rennen wil ontdekken, zoals de naam al suggereert. Dit beginnermodel is voorzien van alle gemakken van X-Socks, zoals de X-Cross bandage voor het gevoelige enkelgebied en een anatomisch gevormd voetbed. Dankzij het gepatenteerde AirConditioning Channel blijven je voeten droog en fris. Ontdek het rennen samen met X-Socks en laat de technologie van de Run Discovery je een handje helpen!

X-Socks Run Discovery zijn gemaakt van Airgotex, een ontzettend flexibel en comfortabel garen dat een ideale pasvorm biedt. Het hoge percentage katoen maakt dat dit materiaal heerlijk draagt. De sokken zijn lichtgewicht en antiallergisch dankzij mythlan. Dit is niet alleen PH-gebalanceerd maar gaat tevens de groei van bacteriƫn tegen, om nare geurtjes te voorkomen. Ook aan de impact van het rennen is gedacht: robur is een impactabsorberende vezel die de druk vermindert door in het materiaal ingesloten luchtkamers.

De X-Socks Run Discovery zijn voorzien van een anatomisch gevormd linker- en rechtervoetbed, wat het comfort en de pasvorm ten goede komt. Het AirFlow Channel in het voetbed zorgt er samen met het AirConditioning Channel voor dat de voeten geventileerd en droog blijven. Tenen, hiel en achillespees, die gevoelig zijn voor blaren, worden beschermd met behulp van speciale pads. Wie zijn voeten beschermd, houdt het rennen immers langer vol. Zo bouw je samen met X-Socks lekker snel een goede conditie op.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.