Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Meindl presenteert schoenen met Identity Leer

Meindl presenteert schoenen met Identity LeerMeindl presenteert voor het eerst schoenen met Identity Leer. Met een uniek identificatienummer kunnen consumenten exact achterhalen wat de geschiedenis van hun schoen is. Meindl speelt op die manier in op de trend van transpirantie van de herkomst van gebruikte materialen voor hun producten. Populaire modellen van de Duitse schoenmaker als de Borneo 2 en Island krijgen zo ieder hun eigen vingerafdruk.

TESSIN IDENTITY en LINOSA IDENTITY
Wandelaars, actieve reizigers, maar ook iedereen die op zoek is naar een sportieve, stijlvolle schoen voor elke dag, zal blij verrast zijn met het halfhoge model TESSIN IDENTITY en de bijpassende lage schoen LINOSA IDENTITY. Beide modellen zijn beschikbaar voor zowel dames als heren. Het Identity-label geeft de klant een wereldwijde, ongekende zekerheid over het leder dat in zijn schoen is verwerkt. Dankzij het identificatienummer, dat in de schoen is gestanst, wordt de consument geïnformeerd over de hele individuele geschiedenis van zijn schoen.
Verkoopprijs Tessin: EURO 209,90.
Verkoopprijs Linosa: EURO 189,90.

BORNEO 2 IDENTITY
Voor wandelaars die belang hechten aan het bijzondere comfort en de uniciteit van hun schoen, is de BORNEO 2 IDENTITY de perfecte keuze. Het is een regionaal product waar zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische runderen en dat op CO2-neutrale wijze wordt geproduceerd. Dankzij een identificatienummer heeft elke schoen zijn unieke persoonlijkheid. Zijn herkomst kan consequent worden gevolgd op het internet: van de leerlooierij tot zelfs de regio van waar de huid afkomstig is!
Verkoopprijs: EURO 239,90.

ISLAND IDENTITY
Zijn jubileum is nog maar net gevierd, en nu reeds wacht de ISLAND op het volgende hoogtepunt in zijn 21 jaar jonge leven. Volledige transparantie van de weide tot de afgewerkte schoen - dat bestond nog niet. Nu wordt dit mogelijk gemaakt door een direct contact met alle leveranciers: boeren met hun vee op de weiden in de Chiemgau, de bekende biologische slachthuizen in de Chiemgau en in het Salzburger land, en niet in het minst de leerlooierij, die het leer in Duitsland aan de hand van speciale, milieuvriendelijke processen looit.
Verkoopprijs: EURO 289,90.

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.