Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bergans of Norway T-shirts van biologisch katoen

Bergans of Norway T-shirts van biologisch katoenDe kledingstukken met het 'organic'-logo zijn gemaakt van biologisch katoen. Biologisch geteelde katoen is een veel milieuvriendelijkere manier om katoen te verbouwen, zowel voor het milieu als voor de katoenboeren. Er wordt geen kunstmest, genetisch gemanipuleerde organismen of schadelijke en vervuilende pesticiden gebruikt tijdens de productie van dit katoen.

Dalen Shirt s/s voor hem en haar
Deze hippe hemdjes - want ruitjeshemden zijn weer helemaal terug van weggeweest - zijn voorzien van handige drukknopen aan de voorzijde en 2 borstzakje voor de heren. Materiaal: 65% gerecycleerd polyester, 35% biologisch katoen. Gewicht: 185 gram (heren), 130 gram (dames).
Adviesverkoopprijs: EURO 55,00.

Eco T-shirts
Bergans of Norway maakt zijn T-shirts uitsluitend van biologisch katoen en gebruikt geen traditioneel geteelde katoen meer. In de biologische teelt worden geen chemicaliƫn gebruikt en worden de knoppen met de hand geoogst. De landbouwers kunnen de kwaliteit reeds tijdens het oogsten controleren en plukken daarom enkel de rijpe knoppen. Daarom voelt het katoen uit biologische teelt zo aangenaam zacht aan. Om de goede pasvorm van de katoenen shirts te garanderen, werd 5% Spandex aan het biologische katoen toegevoegd. Alle T-shirts verwijzen met een knipoog naar het heerlijk relaxte Noorse buitenleven of naar de milieuvriendelijke insteek van Bergans of Norway!
Adviesverkoopprijs: EURO 35,00.

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.