Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Diadem Ultra van Salewa

Diadem Ultra van SalewaSalewa introduceert een extra lichte, maar zeer luxe slaapzak van slechts 650 gram: de Diadem Ultra, een warme slaapzak uitgevoerd met Pertex Quantum.

De Diadem Ultra van Salewa is gevuld met 250 gram 700 fill power ganzendons voor een extra warme vulling. De tijk is gemaakt van het vederlichte Pertex Quantum, een 20D rip-stop nylon dat niet alleen zeer licht, maar ook nog eens zeer duurzaam en scheurvast is.

De Diadem Ultra is verder uitgevoerd met een tochtslurf, een capuchon en een thermal kraag. In totaal weegt de Diadem Ultra zo¬ín 650 gram, maar daarvoor wordt wel een extreme temperatuur bereikt van -10°C (0°C comfort).

Salewa levert de Diadem Ultra standaard met een mesh opbergzak en een compressiezak, waarmee de slaapzak tot een pakketje van 15x25cm kan worden gecomprimeerd.

Adviesverkoopprijs van de Salewa Diadem Ultra bedraagt 269,- Euro.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.