Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zomerse sandalen van KEEN

Zomerse sandalen van KEENDe lente kriebels komen weer opzetten en er wordt alweer volop gebrainstormd over de perfecte vakantie bestemming voor 2012. KEEN heeft leuke zomer sandalen met vrolijke kleurtjes voor man en vrouw. Of je nu voor een wandel-, berg-, strandvakantie of citytrip gaat, de KEEN sandalen zijn passend voor elke bestemming.

De Willow sandaal is in vier opvallende kleuren verkrijgbaar. Door de smalle neusbescherming krijgt de sandaal een elegante uitstraling. De achterzijde van de voet wordt perfect op zijn plek gehouden door de KEEN active heel lock. Dankzij het handige elastische aansnoersysteem heb je geen last van losse veters en het bacteriƫwerend EVA voetbed- en middenzool maakt de sandaal schokbestendig. De Willow is een heerlijk lichtgewicht sneldrogende sandaal, die zelfs licht van gewicht blijft wanneer hij nat wordt!

De Turia is een echte nieuw komer deze zomer. Deze stoere mannen sandaal is perfect voor de echt outdoor man. Ook de Turia is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het metatomical EVA voetenbed, de door compressie gevormde EVA middenzool en S3 hiel ondersteunende structuur zorgen voor optimaal comfort. De rubberen buitenzool zorgt voor erg goede grip zowel in het water als op het droge. Een zeer veelzijdige schoen!

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.