Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Opblaasbare Sevylor Adventure kano voor meer plezier op het water

Opblaasbare Sevylor Adventure kano voor meer plezier op het waterDe Adventure kano is een gloednieuw model voor 2 personen die garant staat voor plezier en avontuur op het water! Je kan de kano makkelijk opblazen via de Single Interface Valves. Als hij is opgeblazen geven de hoge zijwanden een aangenaam en comfortabel gevoel en bieden ze voldoende bescherming op het water. Echt een kano om met het hele gezin van te genieten! Dankzij de draagtas waarin de kano verpakt zit, kan je deze bovendien makkelijk overal mee naartoe nemen.

De Adventure kano is ook in een kit verkrijgbaar, waarbij 2 peddels, een pomp en draagtas zitten.

De Adventure Plus is dan weer een extra lange versie van de Adventure kano waarin 2 volwassenen makkelijk een kind, als derde persoon, veilig kunnen meenemen op avontuur. Het extra zitje, eveneens volledig opblaasbaar, kan je in het midden plaatsen. Deze kano wordt ook opgeblazen via het Singe Interface Valve systeem. Onder de bungee koorden is er voldoende ruimte om wat persoonlijke spullen op te bergen. De drain plug aan de binnenzijde van de kano zorgt ervoor dat het water dat eventueel in de kano zou terechtkomen weer verwijderd kan worden. Dankzij het Backpack Systeem transporteer je de kano probleemloos overal naartoe.

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.