Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Versie 2.0 van Klattermusen Mjolner rugzak eindelijk verkrijgbaar

Versie 2.0 van Klattermusen Mjolner rugzak eindelijk verkrijgbaarEindelijk is het zover. De Mjölner rugzak 2.0 is uit! We hebben er lang op gewacht en zijn diverse malen "geteased" met de aankondiging dat hij er echt aan zat te komen. Voor de kenners: een rugzak met een ontwerp en techniek die zeer afwijkt van het gangbare.

Mjölner 1.0 was jaren geleden onder de "heavy-users" al een begrip. Een rugzak in een formaat tot 100 liter met een uniek draagsysteem. Door het unieke Flexframe draait de rugzak mee met de lichaams bewegingen zodat het gewicht altijd op het centrum van het lichaam rust.

Daarnaast zorgt de Butterfly Bridge ™ er voor dat de schouderspieren worden ontzien. Samen met de draaibare heupgordel zorgt dit er voor dat de last wordt gedragen op de botten in plaats van op de spieren. Hierdoor kunnen enorm zware lasten met deze rugzak worden vervoert.

Mjölner 2.0 is nog beter. Er is nu gebruik gemaakt van een waterdichte stof zodat de rugzak samen met de twee waterdichte rolsluitingen bestand is tegen erg slecht weer.

Bij Noorderlichtoutdoor.nl zijn ze overtuigd van de meerwaarde van deze rugzak ten opzichte van gangbare modellen van andere merken en bieden ze aan om Mjölner 100 voor een weekend te huren. Dan kan de gebruiker zelf ervaren hoe anders deze rugzak is. De huurprijs wordt in mindering gebracht op de aankoopsom indien besloten wordt om deze rugzak aan te schaffen. Neem contact met Noorderlichtoputdoor.nl op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie: https://www.klattermusen.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klättermusen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.