Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ecologische rugzakken van VAUDE voor wandelaars en fietsers

Ecologische rugzakken van VAUDE voor wandelaars en fietsersVAUDE streeft ernaar zo verantwoord mogelijk te ondernemen. In het kader hiervan lanceert VAUDE de Gravit rugzakken. Voor deze rugzakken zijn duurzaam geproduceerde materialen gebruikt (Bluesign Approved Fabric). Naast het ecologische aspect is de serie voorzien van alle functionele aspecten die we gewend zijn van de Duitse fabrikant. Een ware must voor de echte buitensporter!

Vanzelfsprekend
Dat de producten ecologisch zijn, is vooruitstrevend en verantwoord. Dat de VAUDE rugzakken kwalitatief hoogwaardig en compleet zijn, is vanzelfsprekend. Ook de Gravit-serie is voorzien van alle functionele aspecten die je van een allround rugzak mag verwachten. Alle modellen hebben een vergrotingsrits, helmhouder, uitgang voor drinksysteem, regenhoes en reflectie. De serie beschikt over verstelbare schouderbanden (F.L.A.S.H. NT) en een Ventex rugpand. Hierdoor zit de rugzak ook bij zware bepakking comfortabel en stabiel. De Gravit serie bestaat uit 5 inhoudsmaten: 10+3, 15+3, 20+5, 25+5 en 30+5. De twee grootste modellen hebben een kaartenvak en een apart ondervak. Het hoofdvak en ondervak zijn eventueel samen te voegen tot één groot vak. De Gravits zijn verkrijgbaar in de kleuren black, blue en meadow. Adviesverkoopprijzen van EURO 85,00 tot EURO 120,00.

VAUDE en milieu
De natuur is de omgeving waar we onze geliefde sporten uitvoeren. Daar moeten we dan ook zuinig op zijn! Bescherming van de leefomgeving en duurzaamheid zijn in de ogen van VAUDE geen trend, maar inmiddels een jarenlange traditie. In 1994 introduceerde het bedrijf recyclede producten en zette tegelijkertijd een recycle netwerk op. Tegenwoordig vervaardigt VAUDE de kleding en materialen zoveel mogelijk volgens de strenge Bluesign® standaard. De belofte van VAUDE luidt: "Working to make (y)our world a better place". Het assortiment aan 'Green Shape' producten breidt zich langzaam steeds meer uit: de Gravit serie is de eerste lijn rugzakken met Bluesign® materialen.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.