Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa S-Crown GTX en S-Curve Mesh zijn made for SPEED!

Lowa S-Crown GTX en S-Curve Mesh zijn made for SPEED!Het zweet druppelt langs je wangen op je T-shirt, je hoort jezelf steeds steviger ademen en voelt allerlei signalen dat je benen je nu echt op maximale snelheid door het bos dragen. Met de nodige wilskracht lukt het je om het tempo vol te houden, het pad te volgen en uit te kijken naar de verfrissende douche die zal volgen op je oefenrondje door het bos deze ochtend... Je nieuwe Lowa all-terrain hardloopschoenen hebben hun werk gedaan: geen centje pijn aan de voeten, puur genieten van de adrenaline en het hoge tempo. Maar bovenal het gevoel dat je er helemaal voor hebt kunnen gaan.

Lowa S-Crown GTX (Ws)
De toenemende populariteit van het off-road hardlopen, het trailrunnen in de bossen en op de paden hebben bij Lowa geleid tot de ontwikkeling van de categorie Outdoor-Fitness/Speedhiking. De S-Crown GTX (Ws) is een schoen die zich helemaal thuis voelt op de bospaden. Maar dan wel op snelheid. In rap tempo de kilometers wegvreten en zo werken aan de conditie. Dankzij de nieuwe STG 3D zool biedt de schoen uitermate goede stabiliteit en een zeer goede demping tijdens het hardlopen. Een GORE-TEX lining houdt de voeten droog en comfortabel en zorgt voor een optimaal klimaat rondom de voeten. Deze schoenen zijn niet gemaakt voor ‘walking’, deze schoenen zijn gemaakt voor ‘speed’!

De Lowa S-Crown GTX is er voor de heren in de maten UK 6.5 t/m 13 in vier verschillende kleurencombinaties: Yellow/Green, Brown/Olive, Black/Red en Anthracite/Yellow. Het speciaal ontworpen damesmodel is er in de maten UK 3.5 t/m 9 in de kleurencombinaties White/Violet, Beige/Taupe, Black/Champagne en Anthracite/Fuchsia.

Lowa S-Curve Mesh (Ws)
Nog lichter van gewicht is de S-Curve Mesh, welke ideaal is voor omstandigheden waarin maximaal ademend vermogen van groot belang is en water zonder belemmering uit de schoen moet kunnen lopen. Denk daarbij aan trailruns waarbij regelmatig door plassen water gerend wordt: elk beetje water dat teveel in de schoen achterblijft zorgt voor extra gewicht. Deze schoen is dan ook voorzien van een Mesh-laag in plaats van een voering. Net als de S-Crown GTX is deze off-road hardloopschoen voorzien van de MONOWRAP-zoolconstructie die de boven en onderkant van de schoen op een dusdanige manier verbinden dat er optimale stabiliteit tijdens het hardlopen ontstaat. De volledig nieuw ontwikkelde STG #d zool draagt aan die stabiliteit bij, maar biedt bovendien zeer goede afrol-prestaties.

De Lowa S-Curve Mesh is er voor de heren in de maten UK 6.5 t/m 13 in drie verschillende kleurencombinaties: Black/Neon Yellow, Anthracite/Yellow en Beige/Rust. Voor de dames is de schoen er in de maten UK 3.5 t/m 9 in de kleurencombinaties White/Red, Anthracite/Iceblue en Black/Olive.

Outdoor-Fitness/Speedhiking collectie
De schoenen uit de Outdoor-Fitness/Speedhiking collectie zijn ontworpen voor allerlei vormen van zeer actief sporten. Hardlopen, Nordic Walking, fietsen of gewoon het wekelijkse rondje trainen in de bossen: bij allemaal komt het lage gewicht, de goede grip en het comfort van deze schoenen uitermate goed tot hun recht.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.