Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht 2,5-laags jack van VAUDE weegt slechts 285 gram

Lichtgewicht 2,5-laags jack van VAUDE weegt slechts 285 gramVAUDE introduceert met trots het Mischabel Jacket: een extreem lichtgewicht 2,5 laags buitensport jack met een kleine pakmaat. Dit jack voldoet aan alle functionele eisen die een 'ultralight freak' stelt aan zijn hoogwaardige materiaal. Het is eigenlijk overbodig om de wind- en waterdichtheid en het ademende vermogen te vermelden, waarvoor het Ceplex Advanced membraan garant staat. Het Mischabel Jacket is bovendien Green Shape: het bestaat voor minimaal 90% uit milieuvriendelijk - Bluesign (!) - materiaal.

Details
Het Mischabel Jacket weegt slechts 285 gram en heeft waterafstotende ritsen in een contrasterende kleur. Het trekkoord in de boord is met één hand te bedienen. De manchetten zijn verstelbaar en de ritsen onder de armen bieden de mogelijkheid tot extra ventilatie. Een verstelbare capuchon maakt het jack compleet. Het jack is verkrijgbaar in de kleuren black, maize, red, ocean en meadow in de maten S-XXL voor heren. Dames kunnen kiezen uit de kleuren black, maize, sangria en aquamarine in de maten 34-44. Adviesverkoopprijs: € 200,-.

Green Shape
Green Shape is VAUDE’s kwaliteitslabel voor producten die duurzaam geproduceerd zijn. VAUDE heeft de strengste criteria voor ecologische producten binnen de outdoorbranche: minimaal 90% van het product moet bestaan uit duurzame materialen om het label te mogen dragen. Ruim 43,5% van de huidige totale collectie is Green Shape.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.