Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Ambler voor puur genieten

KEEN Ambler voor puur genietenZin om weer naar buiten te gaan? Nu de zonnige zomerdagen eraan komen is er vast tijd voor een heerlijke dagwandeling. Daar heeft KEEN de perfecte schoenen voor, zoals de Ambler.

De Ambler combineert sportief raffinement en design in een super comfortabele lichtgewicht wandelschoen en staat voor puur genieten. Door de gewaxte suede mesh krijgt de schoen een echte stadse sneaker uitstraling.

Slimme technieken
Ook deze schoen is voorzien van een aantal slimme technieken. De voet rust op een EVA voetbed en is zacht ingebed door een vochtregulerende voering van textiel. Elke stap wordt opgevangen door de EVA foam pad (KEEN.Zorb) die geïntegreerd is in de binnenzool en de S3-technologie (shock, stability en suspension) in de hiel. Ook de middenzool is gemaakt van EVA.

Trailhead
De Ambler maakt deel uit van de Trailhead-collectie van KEEN. De schoenen in deze serie zijn geschikt voor alle soorten routes, of deze zich nu in het lokale park of hoog in de bergen bevinden. De Amblers behoren tot de groep Light Hiking en zijn daarmee geschikt voor lichte wandelingen. De schoenen vormen de perfecte combinatie van comfort, laag gewicht en bescherming van de voeten.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.