Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trailhead Low, lage mountainbikeschoen van VAUDE

Trailhead Low, lage mountainbikeschoen van VAUDEDe Trailhead Low is een lage mountainbikeschoen die gemaakt is voor all mountain doeleinden. Ideaal dus voor iedereen die door de bergen of in het bos een rondje gaat mountainbiken. Deze VAUDE-fietsschoen is echter ook uitermate geschikt voor de toerfietser die van een stevige schoen houdt. De Trailhead Low is gemaakt van hydrofoob PU materiaal in combinatie met hydrofoob technisch mesh. Oftewel: de buitenkant is waterafstotend en ventileert goed. De polyester lining bestaat voor 80% uit recyclede materialen. De binnenzool heeft een antibacteriële behandeling ondergaan en is anatomisch gevormd. Deze schoen is uiteraard compatibel voor clipless pedalen met SPD aansluiting.

Tot in detail
Kenmerkend voor VAUDE fietsschoenen is de ‘hielclip’ die ervoor zorgt dat de hiel goed vastzit in de schoen en wrijving voorkomt. De Trailhead Low heeft bovendien – naast veters – ook een velcro sluiting waarmee de sluiting perfect op de voet is af te stemmen. Op de tong van de schoen zit een lus om de veters goed te kunnen fixeren. Ten slotte is deze schoen voorzien van een 360° rubberen rand als extra bescherming (en het tegengaan van slijtage). Adviesverkoopprijs: EURO 100,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.