Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

1-2-3 het water op met een Sevylor Colorado kajak

1-2-3 het water op met een Sevylor Colorado kajakSevylor stelt de vernieuwde Colorado kajak voor met een Easy Inflation System. Dankzij dit revolutionaire systeem blaas je drie luchtkamers tegelijk op via één enkel ventiel. Het opblazen en leeg laten lopen van je kajak is dus geen enkel probleem!

Colorado™ kajak
De Colorado™ kajak maakt al langer deel uit van het Sevylor assortiment, maar is nu voor 2012 in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is deze kajak voortaan standaard verkrijgbaar in een 2-persoonsmodel. Deze vernieuwde Colorado™ Premium kajak combineert manoeuvreerbaarheid en stabiliteit met comfort.

Dankzij het Easy Inflation System is het opblazen van de kajak nog nooit zo makkelijk geweest. Ook het leeg laten lopen van de kajak gaat erg snel. Het Backpack system maakt het dan weer mogelijk de Colorado™ makkelijk overal naartoe te dragen, hetzij op je rug, hetzij in je hand.

De opblaasbare zitjes kan je volledig naar je eigen wensen aanpassen. Het is ook mogelijk om materiaal op te bergen in de verlengde voor-en achterzijde van de kajak. Door deze extra lengte, samen met de dubbele I-beam vloer, ligt de Colorado™ Premium stabieler in het water. Deze kajak leent zich het best voor gebruik op kalm, vlak water.

Wie wil, kan de Colorado™ kajak ook aanschaffen in een handige kit, waarin ook peddels en een pomp meegeleverd worden. Deze versie pomp je dan op via de Single Interface Valves. De meegeleverde Easy Inflation Manometer geeft aan wanneer de juiste druk bereikt is. Ook dit model kan dankzij het Backpack System makkelijk meegenomen worden.

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.