Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SealLine opbergzakken en dry bags houden het droog

SealLine opbergzakken en dry bags houden het droogStormkracht op zee bij Kaap Hoorn - de Cirrus Sack blijft hermetisch gesloten; wild water op de Soça rivier - de Kodiak Window Dry Sack blijft hermetisch gesloten; Smeltwater op de Yukon - de Black Canyon Dry Bag blijft hermetisch gesloten. In het water is SealLine in haar element - het maakt niet uit waar het vandaan komt: bakboord of stuurboord, van boven of beneden. Deze opbergzakken en dry bags bieden betrouwbare bescherming tegen de hoogste golven.

Lange tochten in krappe kajaks en kano’s vragen om een speciale logistiek. De Kodiak Window Dry Sack-serie van SealLine vindt echter ruimte in de kleinste hoekjes. Deze waterdichte zakken beschikken over een uniek eenrichtingsventiel om overvloedige lucht te verwijderen en op die manier perfect in de kleinste boeg te passen. Dankzij het doorzichtige urethaan-venster kan materiaal snel en gemakkelijk worden gevonden. De Kodiak Window Dry Sack, gemaakt van 200D nylon met een polyurethaan coating en een 400D HD TPU gecoate bodem, is verkrijgbaar in verschillende maten van 5 tot 40 liter volume. Kleuren: yellow en blue.

De Nimbus™ Sack behoort tot de echte vedergewichten in diens klasse vanwege het lichte gewicht, maar biedt toch betrouwbare materiaalbescherming. Materiaal blijft perfect beschermd tegen vocht dankzij de Dry Seal™ dubbellaags oprolsluiting. De buitenlaag, gemaakt van 210D nylon met een doorzichtige polyurethaan dubbelcoating is niet alleen volledig waterdicht, maar ook duurzaam en slijtvast. De Nimbus Sack-serie is verkrijgbaar in maten van 5 tot 40 liter en in vier kleuren: blue, yellow, red en gray (perfect voor het sorteren van materiaal op basis van kleuren).

De perfecte oplossing voor “zak-in-zak” combinaties (zoals opbergzak in rugzak): de ultralichte Cirrus Sack. Diens minimale gewicht is het resultaat van een buitenlaag gemaakt van 20D Cordura® nylon met een volledig waterdichte siliconen en polyurethaan coating. De handige waterdichte oprolsluiting kan gemakkelijk worden gebruikt voor het dragen van de zak. Voor klein materiaal is de Cirrus Sack al verkrijgbaar in een 2,5 liter formaat. Daarnaast is deze veelzijdige opbergzak er in verschillende grotere maten tot 30 liter. Verkrijgbare kleuren: pomegranate, blueberry, everglade en limon.

Voor de extreem zware tochten op de wildste wateren van de aarde heeft SealLine haar legendarische Black Canyon Dry Bag ontworpen. Deze PVC-vrije dry bag kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden: van Arctische Groenland-expedities tot lange tochten op de tropische Amazone rivier. Het sterke 300D TPU dubbel gecoat polyester met een Dry Seal™ dubbellaags oprolsluiting weerstaat zelfs de hoogste golven. Dus alles wordt veilig en waterdicht ingepakt in zakken met een volume van 5 tot 55 liter. Deze kleurrijke serie is er in een breed en felgekleurd spectrum van green en bright blue tot yellow en orange.

Deze waterdichte opbergzakken en dry bags zijn nu verkrijgbaar in de (buiten-) sportwinkels.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SealLine (waterdichte zakken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.