Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Flipside Sport AW: sportieve daypacks voor actieve buitensporters

Lowepro Flipside Sport AW: sportieve daypacks voor actieve buitensportersHet innovatieve outdoormerk Lowepro introduceert een serie unieke camera daypacks: de Flipside Sport AW-serie. Deze nieuwe lichtgewicht rugzakken maken onderdeel uit van de populaire 'Sports-serie' cameratassen van Lowepro voor hikers, bikers en andere actieve buitensporters.

Dubbele functie
De Flipside Sport AW-producten worden gekenmerkt door hun dubbele functie; doordat het cameravak in zijn geheel uitneembaar is, kunnen de rugzakken ook als daypack voor alledaagse spullen gebruikt worden. De kleurrijke serie outdoorgeoriƫnteerde producten van Lowepro , waar ook Photo Sport 200AW en Photo Sport Sling 100AW onderdeel van uitmaken, zal in de loop van 2012 verder uitgebreid worden.

Een slimme mix voor avontuurlijke fotografen
Snel bewegen en fotograferen tegelijkertijd: de Lowepro Flipside Sport AW serie maakt het gemakkelijker. De tassen hebben een veilige toegang aan de achterzijde van de tas waardoor je ook het weersbestendige, uitneembare cameracompartiment gemakkelijk en veilig kunt bereiken. Ook zijn de rugzakken voorzien van gemakken zoals een statiefbevestiging en hebben ze een voorbereiding voor het gebruik van een 1 liter waterzak. De achterwand is gemaakt van ademend materiaal wat het dragen extra comfortabel maakt. Kortom: een slimme mix voor avontuurlijke fotografen. De Flipside Sport AW is verkrijgbaar in een 10 en 15 liter uitvoering.

Veel opbergruimte
Flipside Sport 10L AW biedt plaats aan een DSLR met een 70-200mm f/2.8 lens aangebracht, 1 Ć  2 extra lenzen, een flitser, statief of monopod, een 1 liter waterzak, kabel, geheugenkaartjes en andere accessoires. Flipside Sport 15L AW biedt plaats aan een Pro DSLR plus batterygrip en een 300mm f/2.8 lens aangebracht, 1 tot 3 extra lenzen, een flitser, statief of monopod, een 1 liter waterzak, kabel, geheugenkaartjes en andere accessoires.

Beide rugzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren Galaxy Blue en Lowepro Orange. Lowepro Flipside Sport 10L AW heeft een adviesprijs van EURO 139,-. Lowepro Flipside Sport 15L AW heeft een adviesprijs van EURO 159,-.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.