Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nepal Extreme Lady van La Sportiva

Nepal Extreme Lady van La SportivaLa Sportiva heeft voor de vrouwelijke Alpinist een speciale bergschoen: de Nepal Extreme Lady.

De uitdagend gekleurde schoen is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke voet. Voorzien van een extra zachte tong, een uitsnijding in de schacht (elastisch waterafstotend Schoellermateriaal) voor prima loopcomfort en een optimale isolatie is dit de ideale bergklimschoen voor de vrouw. Uiteraard is ook bij de Extreme Lady de tong te verstellen (EZ Flex) voor een nog beter pasvorm, het EZ roller systeem voor gemakkelijk veteren en de EZ Out lus om eenvoudig de veters te kunnen losmaken.

Het mintgekleurde leer is net als de Nepal Extreme silicone geimpregneerd en voorzien van een Thinsulate liner verhecht met een membraan voor een zeer hoge waterdichtheid. De schoen bereikt hiermee de vrouwelijke doelgroep die meer wil dan alleen huttentrektochten maken.

De Nepal Extreme Lady is verkrijgbaar in de maten 36-42 (inclusief halve maten) en heeft een adviesverkoopprijs van 349,- Euro.

Voor meer informatie: https://www.lasportiva.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot La Sportiva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.