Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Men's Lynx Softshell van Keela

Men's Lynx Softshell van KeelaNieuw voor dit seizoen van het Schotse Keela is de Lynx Softshell. Deze nauwsluitende softshell is gemaakt van het innovatieve Stretchtech materiaal, dat eerder onder andere gebruikt werd in de populaire Scufferbroek van het merk.

Bewegingsvrijheid bij elke activiteit
Dankzij de active fit pasvorm biedt de Lynx softshell goede bewegingsvrijheid bij elke activiteit. Of je op de fiets naar het werk gaat, aan het hardlopen bent in het park of actief gaat (berg)wandelen in het weekend. Het jack is bovendien windbestendig in combinatie met een goed ademend vermogen. Voor perfecte temperatuurregulatie is de Lynx Softshell verder voorzien van een full-length zijrits, waarmee het jack geopend kan worden als de temperatuur dat toelaat.

Features
De Lynx Softshell is voorzien van een neck baffle om warmteverlies bij de kraag te voorkomen. De manchetten aan de mouwen zijn verstelbaar en voorkomen daarmee het opkruipen tijdens bijvoorbeeld hardlopen. Op de zakken is het jack verder voorzien van reflectoren om de veiligheid tijdens activiteiten in het donker te vergroten.

De Men's Lynxh Softshell kost EURO 99,00 en is verkrijgbaar bij Keel Outdoorable in Culemborg.

Voor meer informatie: https://www.keela.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keela Outdoors:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.