Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Karrimor Orkney 65 met verstelbaar rugpand

Karrimor Orkney 65 met verstelbaar rugpandKarrimor heft inmiddels een behoorlijke faam verkregen met hun verstelbare rugpanden. Al sinds 1946 neemt het merk het voortouw als het gaat om het innoveren op het gebied van draagcomfort, waarbij hun SA (Siza Adjustable) rugpanden een belangrijke plaats innemen. De Karrimor Orkney 65 is een goed voorbeeld daarvan. Deze ultieme hikingrugzak is voorzien van een comfortabel verstelbaar rugpand voor perfecte pasvorm, een zeer goed draagsysteem en verstelbare borstband en heupriem.

De Orkney is ontworpen om maximaal ruimte te bieden aan het materiaal dat je op je hiking- of trektocht mee wilt nemen. Daartoe is de rugzak uitgerust met een zeer ruim hoofdcompartiment met daaronder een -met een rits afgesloten- ondercompartiment. Deze laatste is ideaal om bijvoorbeeld je slaapzak in op te bergen. Aan beide zijden van de rugzak zijn verder met rits afsluitbare vakken en gaaszakken geplaatst, voor het opbergen van klein materiaal en bijvoorbeeld de drinkfles.

Uiteraard heeft Karrimor de Orkney 65 voorzien van een apart vak voor het drinksysteem. Daarnaast meer dan voldoende afstelmogelijkheden voor optimaal draagcomfort. De Orkney heeft een inhoud van 65 liter en een adviesverkoopprijs van EURO 50,00.

Voor meer informatie: https://www.karrimor.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.