Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lifebottle, een fles met een missie

Lifebottle, een fles met een missieDe Lifebottle is een fles van hoge kwaliteit RVS. De fles is ontwikkeld door tapwater.org een non-profit organisatie. Zij hebben als doel het promoten van kraanwater en het terugdringen van het gebruik van gebotteld water.

De Lifebottle heeft een gepatenteerde dop welke een extra compartement heeft die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld: vitaminepillen, bruistabletten, geld of wat anders gemakkelijk mee te nemen. De Lifebottle heeft een dubbele wand waardoor dranken langer warm of langer koud blijven.

Eigenschappen
De dubbele wand met vacuĆ¼m isolatie zorgt ervoor dat de dranken koel blijven tot 20 uur of warm blijven tot 4 uur. De Lifebottle is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en volledig BPA vrij. Voor extra drinkcomfort is de fles voorzien van een ergonomische drinkopening. Hij is er in 6 kleuren en 4 maten om uit te kiezen (350ml, 500ml, 700ml en 1L) en je kunt je Lifebottle met gratis 'graffiti' stickers personaliseren. En last but not least is deze fles 100% recyclebaar.

Accessoires
Je kunt het water in de Lifebottle super gekoeld houden dankzij de los verkrijgbare ice-stick. Deze schroef je in de fles, waardoor de inhoud actief gekoeld wordt. Heerlijk tijdens een zomers wandeling of een dagje aan het strand. De ice-stick wordt als aparte accessoire verkocht.

Adviesverkoopprijs is EURO 19,95 voor de 350ml versie, oplopend tot EURO 25,95 voor de liter versie.

Voor meer informatie: https://www.tapwater.org/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.