Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lage wandelschoen Karula van VAUDE

Lage wandelschoen Karula van VAUDENieuwkomer in de schoenencollectie van VAUDE is de Karula: een hoogwaardige lage schoen uit nubuk leder. Gemaakt om mee te wandelen of voor dagelijks gebruik. Net als de andere schoenen in de collectie heeft de Karula een uitstekende pasvorm, een stevige zool, hielclip en de uitsparing voor de kleine teen. De pasvorm en leest zijn ontwikkeld samen met een podoloog. De ervaringen van deze praktijk zijn vertaald naar de VAUDE schoenen. De zool is bijvoorbeeld zo gemaakt dat de voet goed afgewikkeld wordt en zorgt voor een zachte demping. Dankzij de hielclip zit de hiel goed vast in de schoen, wat het vormen van blaren tegengaat.

Karula
De Karula is gemaakt van waterafstotend Nubuk leder in combinatie met waterafstotend mesh en polyester voering. De binnenzool heeft een anti-bacteriële behandeling ondergaan en is anatomisch gevormd. Zowel in dames- als herenversie verkrijgbaar in de kleuren anthracite en lightbrown. Adviesverkoopprijs: EURO 115,-.

VAUDE leest en binnenzool
De leest is het hart van iedere schoen en daarmee verantwoordelijk voor de pasvorm. VAUDE heeft om die reden geïnvesteerd in tijd, energie en liefde voor details bij het ontwikkelen van de leest met als doel het beste draagcomfort en perfecte pasvorm te garanderen. De leest van de VAUDE schoenen heeft een speciale vorm die de hiel en de middenvoet perfect ondersteunt, een comfortabele ruimte in het gebied van de voorvoet en extra ruimte biedt aan de kleine teen. In combinatie met de leest is de binnenzool maatgevend voor de pasvorm. Het ergonomisch ontwerp van de binnenzool komt ten goede aan de pasvorm en is een onderscheidende factor in het VAUDE Footmapping concept: het ondersteunt de natuurlijke afwikkeling en geeft de voet optimale ondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.