Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sportieve outdoor fitness schoenen van Lowa

Sportieve outdoor fitness schoenen van LowaDe Lowa Gorgon GTX is een sportieve outdoor fitness schoen die zich helemaal thuis voelt op de snelle paden van hardlopers van trailrunners. Zowel voor de dames als heren is er de keuze uit een laag model en een Qc (Quarter Cut) model, afhankelijk van op wat voor terrein er het meest wordt hard gelopen.

Speed hiking of ATC?
Van de Gorgon GTX is er zoals gezegd zowel een laag als Qc model verkrijgbaar. Het lage model is voor de mensen die vooral voor snelheid gaan en biedt alle voordelen die je van een dergelijk sportieve schoen mag verwachten. Mensen die echter een iets bredere inzet van hun schoenen willen, kiezen voor de Qc uitvoering uit de All Terrain Collection van Lowa. Dankzij de iets hogere schacht zijn deze schoenen immers bijzonder multifunctioneel inzetbaar.

Lowa 'STG' zool-technologie
Een perfecte demping en een hoge stabiliteit zijn vaak sleutel tot succes bij hoogwaardige sportschoenen. Beiden tegelijk is echter vaak een probleem, want perfecte demping is lastig te combineren met een hoge stabiliteit. Bij de Lowa 'STG' zool-technologie zitten ze echter harmonieus in de schoen verwerkt, omdat Lowa de elementen die demping bieden en de elementen die stabiliteit bieden heeft gescheiden.

Lowa 'Speedhiking' zool
De volledig nieuwe 'Speedhiking' zool van Lowa is speciaal ontwikkeld voor de schoenen van de outdoor-fitness serie. De zool combineert een zeer goede grip op de grond met een ideale afrolbeweging van de voet. Bovendien voorkomen duurzame PU-delen in de zool snel slijten van de zool. Uiteraard wordt de 'Speedhiking' zool van Lowa bij de Gorgon GTX gecombineerd met de Monowrap® contructie voor extra stabiliteit en demping

Outdoor-fitness/speedhiking collectie
De modellen uit de outdoor-fitness/speedhiking collectie zijn ontworpen voor de snellere en dynamische buitensporten. Of het nu gaat om hardlopen, training, nordic walking, fietsen of prestatiewandelen: deze schoenen liggen duidelijk een straatlengte voor als het gaat om laag gewicht, grip en comfort.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.