Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wallaby, de innovatieve lichtgewicht drager van VAUDE

Wallaby, de innovatieve lichtgewicht drager van VAUDEReisgenot voor jong en oud, dat biedt de Wallaby kinderdrager van VAUDE. Met een kinderdrager op de rug kunt u de kleine al meenemen vanaf 9 maanden. De Wallaby is een perfect alternatief voor de buggy: ideaal voor kortere inspanningen naar bijvoorbeeld het strand of een wandeling van 1,5 uur. Op deze manier heeft u namelijk alle vrijheid om te wandelen en paden te begaan die met een kinderwagen niet mogelijk zijn.


Extreem lichte drager
Terwijl u zich verplaatst, gaat er een wereld voor uw kindje open. In plaats van kuiten of knieën ontdekt de kleine op uw rug hele nieuwe dingen. De Wallaby kinderdrager van VAUDE is een extreem lichte drager (1800 gram) met een vernuftig inklapbare standaard. Deze drager is bovendien Green Shape: het bestaat voor minimaal 90% uit milieuvriendelijk - Bluesign (!) - materiaal.

Prettig draagcomfort
De Wallaby heeft een prettig draagcomfort, waarbij de lengte van de schouderbanden af te stemmen is op de lengte van de drager. De heupbanden zijn gepolsterd en verzachten daarmee het gewicht op de heupen. Deze Wallaby heeft een Aeroflex rugpand: een lichtgewicht ventilatie paneel tussen de rug en de drager. Dit paneel is makkelijk verstelbaar. Op deze manier is de drager makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of het vliegtuig.

Details
Ook de kleine zit er heerlijk comfortabel bij, dankzij het in hoogte verstelbare zitgedeelte. De voorzijde bestaat uit een zachte stof, zodat een eventueel “slapend hoofdje” een zachte ondersteuning heeft. De drager weegt slechts 1800 gram en is belastbaar tot 14 kg. De standaard maakt het makkelijk om uw kindje op alle gemak goed in de drager te zetten. Eenmaal op de rug is de standaard makkelijk via een lusje in te klappen. Het ondervak biedt voldoende ruimte (12 liter) voor luiers, speelgoed, voedingen en kleding. De Wallaby is verkrijgbaar in de kleuren black, pebbles (grijstint), raspberry en marine. Adviesverkoopprijs: EURO 160,-. Een instructiefilm over de Wallaby is te vinden op het eigen VAUDE YouTube kanaal: www.youtube.com/VaudeSport afspeellijst 'Products & Tutorials'.

Green Shape
Green Shape is VAUDE’s kwaliteitslabel voor producten die duurzaam geproduceerd zijn. VAUDE heeft de strengste criteria voor ecologische producten binnen de outdoorbranche: minimaal 90% van het product moet bestaan uit duurzame materialen om het label te mogen dragen. Ruim 43,5% van de huidige totale collectie is Green Shape.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.