Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kingston DataTraveler R3.0 USB stick voor buitensporters

Kingston DataTraveler R3.0 USB stick voor buitensportersKingston Technology, vooraanstaand fabrikant van onder andere geheugenkaarten en USB drives, introduceert de DataTraveler R3.0. Deze verbeterde versie van de populaire DataTraveler zal met name bij buitensporters en buitensportfotografen in de smaak vallen dankzij het robuuste ontwerp gecombineerd met razendsnelle data-overdracht.

De Kingston DataTravel R3.0 is voorzien van een stevige rubberen beschermlaag die de stick volledig shock-proof maakt. Een beschermdop zorgt voor extra veiligheid: de data op dit draagbare opslagmedium is volledig beschermd tijdens je avonturen. Een backup van je foto's of video's, een kopie van je medische gegevens of gewoon belangrijke bestanden die je tijdens een reis bij je wilt hebben worden optimaal beschermd op de DataTraveler R3.0.

Met een leessnelheid van maar liefst 70 Mb/seconde en een schrijfsnelheid van 30Mb/seconde is de DataTraveler R3.0 bovendien razendsnel als het gaat om het opslaan van je gegevens. Een full HD videofilm kan zo bijvoorbeeld tot wel 5x sneller worden opgeslagen dan bij de traditionele USB 2.0 sticks. Maar uiteraard is deze USB 3.0 geheugenstick ook backwards compatible met USB 2.0 voor oudere systemen.

De Kingston DataTravel R3.0 is verkrijgbaar met een capaciteit van 16Gb, 32Gb en 64Gb en biedt naast een garantie van maar liefst 5 jaar ook de mogelijkheid tot gratis support indien nodig.

Voor meer informatie: https://www.kingston.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.